Deurintercom over IP

Deurintercoms over IP

Wij leveren deurintercoms die geschikt zijn voor communicatie over IP. Het voordeel van deze deurintercoms is dat ze zowel via uw IP-telefooncentrale kunnen functioneren of als los apparaat. Daarnaast is het mogelijk uw deurintercom uit te rusten met een megapixel cameralens waardoor u niet alleen via spraak contact heeft met de persoon die aan de deur of de poort staat maar ook een beeldverbinding. Zo weet u altijd wie u binnen laat.

IP-deurintercoms zijn intelligent, allerlei instellingen zijn mogelijk zoals het stapsgewijs naar verschillende nummers bellen. Ook kan worden gewerkt met tijdschema’s zodat u kunt bepalen wanneer de persoon die aanbelt doorkomt naar uw toestel en wanneer deze een gesloten-stand te horen krijgt. Heeft u een slot-schakeling op de deurintercom zitten waarmee u bijvoorbeeld een deur ontgrendeld? U kunt ervoor bij ons terecht.


Neem contact op  Direct een offerte aanvragen

Overige oplossingen


  • Fax
    Wilt u een fax versturen of ontvangen? Dat kan tegenwoordig eenvoudig zonder fax apparaat, via je computer. Wilt u toch een faxapparaat? Ook dat kunnen we voor u regelen.
    Lees meer
  • PIN-over-IP
    PIN-automaten zitten nog regelmatig aangesloten op een analoge lijn. Wij kunnen kijken voor u of u ook kunt pinnen via IP met uw huidige pinapparaat
    Lees meer