Fax

Fax oplossingen

Uw fax digitaliseren? Wij helpen u graag. U kunt uw fax omzetten wanneer u overstapt naar VoIP of uiteraard wanneer u uw faxapparaat wilt verwijderen maar uw faxnummer in de lucht wilt houden.

U kunt zowel inkomend als uitgaand faxen middels een fax-to-mail en mail-to-fax account. In het belplan geeft u aan naar welk e-mailadres u wilt dat de faxen verstuurd worden en u ontvangt de faxen als e-mail met een PDF-bijlage.

Uitgaand faxen gaat via uw e-mail. U geeft in het onderwerp van uw e-mail het faxnummer aan waar u naartoe wilt faxen en u voegt een PDF-bestand toe aan uw e-mail. U richt uw e-mail aan fax@telecomlijn.nl en u klikt verzenden. Uw uitgaande faxbericht is verstuurd.


Neem contact op  Direct een offerte aanvragen

Overige oplossingen


  • PIN-over-IP
    PIN-automaten zitten nog regelmatig aangesloten op een analoge lijn. Wij kunnen kijken voor u of u ook kunt pinnen via IP met uw huidige pinapparaat
    Lees meer
  • Deurintercom over IP
    Bent u op zoek naar een deurintercom voor uw bedrijf die geschikt is voor communicatie over IP? Wij kunnen het eenvoudig en snel voor u regelen! Vraag direct uw offerte aan.
    Lees meer