PIN-over-IP

PIN-automaten over IP

PIN-automaten zitten nog regelmatig aangesloten op een analoge lijn. Wanneer u overstapt op VoIP-telefonie zullen wij voor u bekijken of uw huidige PIN-automaat geschikt is voor communicatie via IP.

Wij helpen u met het overzetten van uw PIN-automaat naar IP, door deze aan te sluiten op uw datanetwerk en in samenspraak met de leverancier van uw PIN-automaat zoals bijvoorbeeld CCV de instellingen te wijzigen. U zult zien dat het afronden van de PIN-transactie ineens veel sneller verloopt!

Mocht uw PIN-automaat geen netwerkaansluiting hebben dan zullen wij uw PIN-leverancier verzoeken u een passend voorstel te doen voor het vervangen van uw automaat.

In het recente verleden zijn regelmatig PIN-over-IP abonnementen verkocht door KPN en andere providers. Tegenwoordig is dit bij de meeste PIN-leveranciers niet meer nodig, wij zullen dit uiteraard voor u controleren.


Neem contact op  Direct een offerte aanvragen

Overige oplossingen


  • PIN-over-IP
    PIN-automaten zitten nog regelmatig aangesloten op een analoge lijn. Wij kunnen kijken voor u of u ook kunt pinnen via IP met uw huidige pinapparaat
    Lees meer
  • Fax
    Wilt u een fax versturen of ontvangen? Dat kan tegenwoordig eenvoudig zonder fax apparaat, via je computer. Wilt u toch een faxapparaat? Ook dat kunnen we voor u regelen.
    Lees meer