0800 & 0900 nummers

Servicenummers

Servicenummers worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo kunt u als doelstelling hebben om op een hele laagdrempelige manier uw klanten van dienst te zijn via een 0800-telefoonnummer. Andersom kan uiteraard ook, wellicht heeft u waardevolle informatie die tegen betaling beschikbaar komt of wilt u een drempel opwerpen voor bepaalde doelgroepen om contact op te nemen. In dat geval kan een 0900-nummer waardevol voor u zijn om mee te werken.

Uiteraard kunt u via ons bedrijf servicenummers afnemen.

0800-nummer aanvragen

Met een 0800-nummer heeft u een servicenummer waarmee u een op klantvriendelijke manier bellers te woord kunt staan. Het telefonisch contact is voor de beller namelijk kosteloos. Dit zorgt ervoor dat u met een professionele landelijke uitstraling zorgt voor laagdrempelig contact.
Via ons bedrijf kunt u eenvoudig een 0800-nummer uitzoeken zodat u makkelijk bereikbaar wordt.

0900-nummer aanvragen

Een 0900-nummer wordt vaak gebruikt voor telefonische dienstverlening zoals het aanbieden van informatie, klantacties of bijvoorbeeld voor uw helpdesk. Het specifieke verschil met andere servicenummers is dat de gesprekskosten inclusief een vergoeding voor de service voor rekening van de klant zijn.

Een 0900-nummer mag voor bestaande of voor nieuwe klanten gebruikt worden. Voor bestaande klanten, in bijvoorbeeld het geval van een helpdesk, is het maximale tarief toegestaan van € 1,- per gesprek bovenop de reguliere gesprekskosten.
Indien u het 0900-nummer heeft gekozen voor het bedienen van nieuwe klanten, dan geldt een maximum tarief van € 1,40 per gesprek of € 0,90 per minuut.

Heeft u vragen over servicenummers of wilt u een offerte aanvragen? Neem direct contact met ons op!


Ontdek VoIP telefonie  Direct een offerte aanvragen

Meer telefoonnummers


 • Regionale telefoonnummers
  Met een regionaal nummer heeft u de uitstraling van een bedrijf uit een specifieke regio. Ideaal voor lokale bedrijven.
  Lees meer
 • Landelijke telefoonnummers
  Landelijke nummers zijn ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen. Zo is het bijvoorbeeld te gebruiken voor uw klantenservice.
  Lees meer
 • Internationale nummers
  Een internationaal telefoonnummer is ideaal voor internationale bedrijven. Wilt u een nummer uit een specifiek land? Wij regelen het voor u.
  Lees meer