Internationaal telefoonnummer

Wanneer u internationaal zaken doet kan het veel voordeel hebben om een buitenlands telefoonnummer te gebruiken. Hierdoor straalt u lokale aanwezigheid uit wat drempelverlagend kan werken om potentiële klanten contact met uw bedrijf op te laten nemen. Daarbij maakt het niet uit of u inkomende gesprekken aanneemt op uw telefoon in Nederland of op een vestiging in desbetreffend land. Ook uitgaand bellen met uw buitenlandse telefoonnummer is mogelijk.

Beschikbare telefoonnummers

Telecomlijn levert internationale telefoonnummers van meer dan 50 verschillende landen. Zo heeft u de vrijheid om uw telefoonnummers onder te brengen bij een aanbieder die u kent ver vertrouwt, terwijl uw klanten lokale gesprekskosten betalen in plaats van international tarieven. Bovendien bellen internationale vestigingen onderling gratis op het moment dat ze allemaal ondergebracht zijn bij Telecomlijn. Door een taalfilter in te stellen op het telefoonnummer kunnen we het gesprek bij de juiste medewerker afleveren zodat de beller in de juiste taal wordt aangesproken.


Neem contact op  Direct een offerte aanvragen

Overige nummers


 • Regionale nummers
  Met een regionaal nummer heeft u de uitstraling van een bedrijf uit een specifieke regio. Ideaal voor lokale bedrijven.
  Lees meer
 • Landelijke nummers
  Landelijke nummers zijn ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen. Zo is het bijvoorbeeld te gebruiken voor uw klantenservice.
  Lees meer
 • 0800 en 0900 nummers
  Servicenummers zijn ideaal voor bedrijven en hebben verschillende doeleinden. Ideaal wanneer je extra kosten in rekening wilt brengen.
  Lees meer