Nummerkeuze

Zelf kiezen van uw telefoonnummer

Omdat een telefoonnummer het visitekaartje is van uw bedrijf, vinden wij het normaal dat u zelf uw volledige telefoonnummer kunt kiezen. Na uw aanvraag krijgt u van ons een overzicht met vijf beschikbare telefoonnummers waaruit u kunt kiezen. Omdat wij over een grote voorraad telefoonnummers beschikken kunnen we het telefoonnummer direct actief maken. Hierdoor bent u direct bereikbaar op uw nieuwe telefoonnummer.

Neem contact met ons op! We beantwoorden graag uw vragen en helpen u bij het kiezen van uw telefoonnummer. Heeft u reeds telefoonnummers en wilt u die meenemen naar ons platform? Lees hier meer over nummerportering of neem hiervoor ook contact met ons op!


Neem contact op  Direct een offerte aanvragenTelefoonnummers


 • Regionale nummers
  Met een regionaal nummer heeft u de uitstraling van een bedrijf uit een specifieke regio. Ideaal voor lokale bedrijven.
  Lees meer
 • Landelijke nummers
  Landelijke nummers zijn ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen. Zo is het bijvoorbeeld te gebruiken voor uw klantenservice.
  Lees meer
 • Internationale nummers
  Een internationaal telefoonnummer is ideaal voor internationale bedrijven. Wilt u een nummer uit een specifiek land? Wij regelen het voor u.
  Lees meer
 • 0800 en 0900 nummers
  Servicenummers zijn ideaal voor bedrijven en hebben verschillende doeleinden. Ideaal wanneer je extra kosten in rekening wilt brengen.
  Lees meer