Nummerportering

Telefoonnummers behouden

Wanneer u overstapt naar Telecomlijn, kunt u gewoon uw huidige telefoonnummers mee verhuizen. Het verhuizen van telefoonnummers wordt ook wel nummer portering genoemd.

Wij ontzorgen u door het hele proces voor u inzichtelijk te maken en te begeleiden zodat u geen risico loopt. Daarna plannen we samen een datum en tijdstip om de telefoonummers over te zetten naar Telecomlijn. Een wensdatum ligt minimaal 1 week en maximaal 2 weken in de toekomst.

Wij vragen daarna officieel de nummer portering aan wat 1 á 2 weken in beslag kan nemen. Uiteraard blijft u gewoon bereikbaar in de periode tussen aanvragen en daadwerkelijk overschakelen.

Direct een offerte aanvragen

Telefoonnummers


 • Regionale nummers
  Met een regionaal nummer heeft u de uitstraling van een bedrijf uit een specifieke regio. Ideaal voor lokale bedrijven.
  Lees meer
 • Landelijke nummers
  Landelijke nummers zijn ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen. Zo is het bijvoorbeeld te gebruiken voor uw klantenservice.
  Lees meer
 • Internationale nummers
  Een internationaal telefoonnummer is ideaal voor internationale bedrijven. Wilt u een nummer uit een specifiek land? Wij regelen het voor u.
  Lees meer
 • 0800 en 0900 nummers
  Servicenummers zijn ideaal voor bedrijven en hebben verschillende doeleinden. Ideaal wanneer je extra kosten in rekening wilt brengen.
  Lees meer