Vaste telefonie

Vaste telefonie voor bedrijven

Vaste telefonie is voor veel organisaties het belangrijkste communicatiemiddel. Als bedrijf wilt u natuurlijk bereikbaar zijn op een vast telefoonnummer. Dit geeft uw organisatie een professionele en betrouwbare uitstraling.

Omdat wij zowel ISDN-lijnen als VoIP verbindingen leveren in combinatie met een fysieke telefooncentrale op locatie of een telefooncentrale in de Cloud, kunnen wij u van een objectief advies voorzien. Lees snel meer over de voordelen van onze vaste telefonieoplossingen en de verschillende mogelijkheden!


Ontdek VoIP telefonie  Direct een offerte aanvragen

Vaste telefonie oplossingen


 • Fysieke telefooncentrale
  Voor grote organisaties, of bedrijven die behoefte hebben aan maatwerk raden wij een fysieke telefooncentrale aan. Dit kan soms voordelen bieden t.o.v. een cloud telefooncentrale.
  Lees meer
 • Cloud telefooncentrale
  Een telefooncentrale is voor de meeste bedrijven de beste optie. Je hoeft niet te investeren in een dure fysieke telefooncentrale, maar je hebt toch veel mogelijkheden.
  Lees meer
 • Besparen op ISDN
  Wilt of kunt u de overstap naar VoIP nog niet maken, maar wilt u al wel besparen? Speciaal voor bedrijven die klant zijn (of willen worden) bij KPN, bieden we een kortingsregeling.
  Lees meer
 • Voordelen van VoIP
  Een groot voordeel van VoIP is de lagere kosten ten opzichte van analoge telefonie. VoIP biedt echter nog meer voordelen. Kijk snel wat VoIP voor voordelen voor u heeft.
  Lees meer