Fysieke telefooncentrale

Fysieke telefooncentrale voor bedrijven

Voor grotere organisaties of wanneer u behoefte heeft aan maatwerk, kan het wenselijk zijn te investeren in een fysieke telefooncentrale (IP PBX). In sommige situaties kan een telefooncentrale wel degelijk voordeel bieden ten opzichte van een telefooncentrale in de Cloud (Hosted VoIP).

Met een fysieke telefooncentrale kunnen we minimaal dezelfde functies bieden als met ons Hosted VoIP platform. Maar er kan nog meer, een fysieke telefooncentrale is namelijk maatwerk. Denk hierbij aan koppelingen, aansturing en integraties met andere bedrijfsprocessen.

Daarnaast bent u met een fysieke telefooncentrale niet gebonden aan een telecomprovider of een Cloud platform, wat overstappen naar een voordeligere provider eenvoudig maakt.


Direct een offerte aanvragen  Contact opnemen

Meer VoIP oplossingen


 • Cloud telefooncentrale
  Een cloud telefooncentrale (hosted VoIP) is een stuk goedkoper dan een fysieke telefooncentrale. Dit is de meest gekozen optie van VoIP telefonie.
  Lees meer
 • Vast op mobiel
  Wilt u een vast nummer op uw mobiel? Dat is eenvoudig en u kunt ook uitbellen met uw vaste nummer vanaf uw mobiel. Zo bent u altijd bereikbaar op uw vaste nummer op uw mobiel.
  Lees meer
 • Wat is VoIP
  VoIP telefonie is een uitkomst voor bedrijven. Je belt via het internet en dit brengt grote voordelen met zich mee! Ontdek welke voordelen VoIP voor uw bedrijf kan hebben.
  Lees meer