Wat is VoIP

VoIP, het nieuwe telefoneren

VoIP staat voor Voice over IP. Met andere woorden: bellen via het internet. Eigenlijk werkt het heel eenvoudig. Uw toestellen worden op uw internetverbinding aangesloten. U bespaart op uw telefoniekosten, VoIP is nu eenmaal een stuk voordeliger dan traditionele telefonie. Kortom, lage kosten en veel vrijheid en flexibiliteit.

Via het belplan past u eenvoudig aan hoe u bereikbaar wilt zijn. Uiteraard zijn onze oplossingen voorzien van alle moderne technieken, inclusief een app, vast op mobiel en uitgebreide statistieken. U weet precies waar u nog wat laat liggen in uw bereikbaarheid want daar is uw telefonie tenslotte toch voor bedoelt: om in contact te zijn met uw klanten en leverancier wanneer en waar u dat wilt.


Direct een offerte aanvragen

VoIP oplossingen


 • Cloud telefooncentrale
  Een telefooncentrale is voor de meeste bedrijven de beste optie. Je hoeft niet te investeren in een dure fysieke telefooncentrale, maar je hebt toch veel mogelijkheden.
  Lees meer
 • Fysieke telefooncentrale
  Voor grote organisaties, of bedrijven die behoefte hebben aan maatwerk raden wij een fysieke telefooncentrale aan. Dit kan soms voordelen bieden t.o.v. een cloud telefooncentrale.
  Lees meer
 • Vast op mobiel
  Wilt u een vast nummer op uw mobiel? Dat is eenvoudig en u kunt ook uitbellen met uw vaste nummer vanaf uw mobiel. Zo bent u altijd bereikbaar op uw vaste nummer op uw mobiel.
  Lees meer