Telefooncentrales van Telecomlijn

Een telefooncentrale voor uw bedrijf?

Een telefooncentrale biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Tegenwoordig is een telefooncentrale in de cloud vaak meest aantrekkelijke oplossing voor bedrijven. Hiermee heeft u namelijk veel mogelijkheden, maar de kosten blijven beperkt aangezien u geen fysieke telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Daarnaast heeft een telefooncentrale in de cloud nog meer voordelen ten opzichte van een fysieke telefooncentrale. Zo kunt u alles instellen via het internet. Uw belplannen, uw voicemail. Daarnaast is een VoIP telefooncentrale (in de cloud) ook nog eens onafhankelijk van uw locatie. Wanneer uw bedrijf bijvoorbeeld verhuist, verhuist u de telefonie eenvoudig met u mee.

Bent u als bedrijf echter op zoek naar meer custom-made mogelijkheden? Dan is een fysieke telefooncentrale wellicht beter geschikt. Hiermee heeft u namelijk minimaal de mogelijkheden van hosted VoIP, maar er kan nog veel meer. Een fysieke centrale is namelijk maatwerk. Zo kunnen we de telefooncentrale integreren met de verschillende bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf.

Heeft u specifieke voorkeuren omtrent uw telefooncentrales dan kunnen we dit ook voor u regelen. Telecomlijn kan verschillende merken leveren, waaronder Siemens, Gigaset, Panasonic en Alcatel. Wanneer u dus een telefooncentrale wilt kopen of op zoek bent naar een nieuwe telefooncentrale bent u bij Telecomlijn aan het juiste adres. We bespreken graag me u uw wensen, zodat we een passende offerte op maat voor u kunnen maken.

Direct een offerte aanvragen

VoIP

Telefonisch contact met onze klanten is van groot belang. Wij bellen zeer regelmatig en de kosten hiervan liepen dan ook aardig op. Telecomlijn heeft goed met ons meegedacht en een zeer aantrekkelijk voorstel uitgewerkt. Sinds 1 februari 2012 zijn wij dan ook een tevreden klant. GSH heeft als motto snel en deskundig, maar dat geldt zeker ook voor Telecomlijn.

Chris Hoefakker | GSH Identification Solutions


Daarom Telecomlijn

Naast de levering van verschillende soorten telefooncentrales, integreren we de telefooncentrales ook in uw bedrijf. Zo hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken. We zorgen ervoor dat alles goed wordt opgeleverd en mocht u toch nog ergens tegenaan lopen? Dan komen we graag langs om u verder te helpen met uw telefonie. Úw bereikbaarheid staat namelijk voorop!

  • Persoonlijke aandacht en professioneel advies op maat
  • Hoge klanttevredenheid
  • Jarenlange ervaring
  • Superieure service na oplevering

Uitgebreide functionaliteiten

Met een telefooncentrale in de cloud van Telecomlijn heeft u uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig uw voicemail, wachtmuziek, keuzemenu’s, wachtrijen en openingstijden instellen. Ook kunt u standaard uw gesprekken laten opnemen of gebruik maken van een digitale vergaderruimte. Met een IP telefooncentrale bent u dus van alle gemakken voorzien!

Door ons breed assortiment is er veel telefoon verkeer binnen ons bedrijf. Door de kwalitatief goede verbindingen, lage gesprekskosten nationaal en internationaal, de snelle inzetbare tools binnen de centrale en de betrokken service van Telecomlijn is het voor ons een win-win situatie voor ons bedrijf sinds 2011!

Aysu Walraven | Business 4 Business GiftsOvertuigd?

Bent u enthousiast geworden over VoIP telefonie van Telecomlijn?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we voorzien u graag van een vrijblijvend advies!

Direct een offerte aanvragen  Contact opnemen