VoIP voor het MKB

VoIP: Voordelig, flexibel en snel geregeld

VoIP telefonie, ook wel bekend als Voice over IP, betekent bellen via het internet. Het werkt heel simpel. Je internetverbinding gebruik je ook voor je telefonie.

Bellen via VoIP is ideaal voor bedrijven. In vergelijking met het ‘oude bellen’ via een analoge telefoonlijn, is bellen via VoIP een stuk goedkoper. Daarnaast is het ook een stuk flexibeler. Zo kun je kiezen voor een telefooncentrale in de cloud. Hiermee heb je eindeloos veel mogelijkheden. Je beheert onder andere eenvoudig je doorschakelingen, belplannen, wachtmuziek en voicemail instellingen. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Dit maakt het investeren in een dure telefooncentrale op locatie onnodig.

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar VoIP oplossingen? Telecomlijn helpt u graag! We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en alles in te stellen. Ook wanneer u na de oplevering problemen heeft, staan we voor u klaar. We doen er alles aan om uw bereikbaarheid te verbeteren en optimaal te maken.

Direct een offerte aanvragen

VoIP


Meer over VoIP

De kosten van VoIP telefonie zijn volledig afhankelijk van de grootte van uw organisatie en uw wensen. De beltarieven van Telecomlijn zijn in ieder geval lager dan die van de meeste concurrenten en daarbij komen we alles ook nog eens voor u installeren. Ideaal dus! Voor een inschatting van de totale kosten kunt het beste even contact met ons opnemen.
Wanneer u nog een contract hebt lopen voor traditionele telefonie, kunt u gebruik maken van onze hybrideoplossing. Hiermee maakt u gebruik van de uitgebreide mogelijkheden van een VoIP-telefooncentrale, maar dan via uw ISDN verbinding. Laat ons weten wat u nu betaalt en wij laten u eenvoudig zien hoeveel u kunt besparen.
VoIP telefonie is ideaal voor het MKB en ZZPers. U kunt namelijk alles zelf eenvoudig beheren en VoIP telefonie bespaart een hoop kosten. Op deze manier is uw bedrijf altijd en overal bereikbaar. Bent u niet op kantoor? Dan schakelt u uw VoIP telefoon immers gewoon door naar uw mobiel. De aanschafkosten zijn laag, en de besparingskosten zijn hoog. Ideaal dus wanneer u wilt besparen op telefonie kosten.
Bij Telecomlijn zijn we niet gebonden aan specifieke telefonie of voip providers zoals KPN, Tele2 of andere telecomaanbieders. Hierdoor kunnen we een telefonie oplossing voor u verzorgen die volledig aansluit bij uw wensen en eisen.
Hosted VoIP is ideaal voor bedrijven. Je maakt hierbij geen gebruik van een dure fysieke telefooncentrale, maar werkt met een telefooncentrale in de cloud, die gehost is bij een derde partij. Vandaar ook de benaming hosted VoIP. Hosted VoIP zorgt voor lage kosten met grote flexibiliteit. Toch is deze vorm van VoIP telefonie niet afdoende voor bepaalde veeleisende bedrijven. Wanneer u bijvoorbeeld veel specifieke koppelingen nodig heeft, is een fysieke telefooncentrale soms een betere keuze. Bent u benieuwd welke oplossing het beste past bij uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen het u graag!

Wat klanten zeggen

Door Telecomlijn zijn wij als OBS Rhoon-Portland beter bereikbaar en hebben we een digitaal telefoonboek. Klantvriendelijk, niet alleen verkopen maar ook meedenken, helpen en uitzoeken.

Kelly Versteeg | Basisschool OBS Portland

Door zich op de juiste wijze te verdiepen in de wensen van de klant heeft Telecomlijn ervoor gezorgd dat wij telefonie op maat hebben. Door gebruik te maken van hun expertise op dit specifieke gebied bellen wij zonder zorgen!

Angela Vergeer | 't HUIS BVOvertuigd?

Bent u enthousiast geworden over VoIP telefonie van Telecomlijn?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we voorzien u graag van een vrijblijvend advies!

Direct een offerte aanvragen  Contact opnemen